A megrendelt termék fizetésének módja

 • Előreutalás:
  Ha Ön az előreutalási fizetési lehetőséget választotta, a vásárlás befejezésekor megkapja az átutalás teljesítéséhez szükséges adatokat. (Bankszámlaszám, bank, megrendelés azonosító) Kérjük hogy az átutalás során a Közlemény rovatban minden esetben tüntesse fel a megrendelés azonosítóját! adatok birtokában Ön kezdeményezheti a termék ellenértékének átutalását bankszámlaszámunkra akár elektronikus módon, akár személyesen, az Ön bankfiókjából. A termék árának bankszámlánkra történő beérkezését követően rendszerünk visszaigazolást küld a vásárlás során megadott e-mail címre a termék díjának beérkezéséről, majd a termék 1-3 munkanapon belül kiszállításra kerül. A terméket (választástól függően) az általunk megbízott GLS vagy Foxpost futárszolgálat szállítja ki az Ön által megadott címre.

 • Utánvétes fizetés:
  Lehetőség van a termék árának utánvéttel történő kifizetésére is a GLS/Foxpost futárszolgálat alkalmazottjának a termék kiszállításakor. Foxpost csomagpontra történő kiszállítás esetén az utánvét összegének kiegyenlítésére a csomagautomata terminálján keresztül is van lehetőség. Az utánvét díjmentes vásárlóink számára, annak költségét a webshop állja. 

 • Bankkártyás fizetés:
  A Svájci CBD webshop szerződött bankkártyás fizetést lebonyolító partnere a SimplePay
  (OTP Mobil Kft.)

  Adattovábbítási nyilatkozat a bankkártyás fizetéssel kapcsolatban:

  Tudomásul veszem, hogy Varga Zsuzsanna EV. (1201 Budapest, Attila utca 14. fszt. 1.) adatkezelő által a https://svajcicbd.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, e-mail cím, telefonszám, számlázási cím adatok és szállítási cím adatok. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát elektronikus formában, emailben küldjük meg. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés, vagy hiány esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Házhoz szállítás díjszabása

   • 10.000 Ft rendelési érték felett a házhoz szállítás díja: ingyenes
   • A 10.000 Ft rendelési érték alatt a házhoz szállítás díja Magyarország területén: 1180 Ft, GLS csomagautomatába történő kézbesítés esetén 880 Ft, Foxpost csomagautomatába történő kézbesítés esetén 620 Ft.

Szállítási határidő

Raktáron lévő termékek esetében a megrendelés visszaigazolásától számított 1-3 munkanap. Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron: 4 hét.

Házhoz szállítási információk

A webáruházunkban leadott megrendeléseket kizárólag a GLS és a Foxpost futárszolgálat kézbesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8:00-18:00 óra között. Szállítási címként célszerű olyan címet megadni, ahol a most megjelölt napszakban a futárt folyamatosan fogadni tudják.

A munkanapokon reggel 08:00-ig leadott megrendeléseket másnap kézbesíti a futárszolgálat, a 08:00 utániakat egy nappal később. A pénteki napon 08:00-ig leadott megrendelések kézbesítése hétfői napon, a péntek 08:00 után hétfő reggel 08:00-ig leadott megrendelések kézbesítése keddi napon történik.

Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetében a szállítás és visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani.

Áruházunk működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő esetleges további kérdések esetén a Kapcsolat menüpont alatt megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk.

Szállítással kapcsolatos információk

A küldemény elvesztését, megsérülését, vagy megsemmisülését a kézbesítéskor, a kézbesítési okiraton azonnal jeleznie kell. Ennek elmulasztása jogvesztéssel jár. Kézbesítési okirat hiányában, a küldeményre vonatkozó egyéb okirattal a GLS/Foxpost felé jogvesztő határidőn belül – vagyis a kézbesítési naptól számított 3 napon belül – a kárt azonnal jeleznie kell.

Új fiók regisztrálása

Van már fiókja?
Bejelentkezés vagy Jelszó helyreállítás